14 Haziran 2015 Pazar

Kişilik Bozukluğu ile Tüm dertlerden kurtulun (Klon Psikolojisi)

iki kişilik ile klonunuzu yaratın,tüm dertlerden kurtulun (Siber Psikoloji)

Merhaba arkadaşlar ben AhmetAga bugün başlıktada olduğu gibi kişiliğiniz  fiziksel görüntünüz ve görevlerinizden bahsedeceğim.
Dikkat Baştan söyleyim.Olgun bir düşünceye sahip değilseniz,Saçma gelecektir.Düşünmeyi seviyorsanız ve uygulayacaksanız dediklerimi ilerde psikolojiniz bozulacaktır.Kendime 3 Yıldır uyguluyorum ağır derece psikolojim bozuldu ama bir o kadarda rahatlattı tıbbi yardımlar ilede daha iyiye gidiyor.Gerçek hayatla aşağıdaki yazacaklarımı aynı ipte tutuyorum belirli sınırlar çevresinde.
Birazdan yazacaklarımı sadece okumayın bunlar AhmetAga'nın bir zamanlar çözüm yollarıydı.Şimdide öyle ama hayatıma giren sorumluluklar ciddi önem taşıyor.Sevgili,İş,Aile,Dost...
Bu dört kavram dışında alttakileri devamlı uygularsanız Ağır soğukkanlı ciddi ve çocukluktan çıkmış aman salla düşüncesine sahip olacaksınız.

YUKARIYI OKUDUYSANIZ BUYRUN AŞAĞIYA.
+21

0.Evde kendinize bir odada başlangıç noktası belirleyin(koltuk sandalye halı vs.)
1.Kendinizi klonladığınızı düşünün.
2.Klonladığınız Bedenin evde dolaşmasını evredin.Evet içinizden kendinize emir verin.
3.Ve kalkıp evde dolaşın ailenize bakın konuşun vs.
4.Daha sonra kendinize başlangıç noktasına gitmeye emir verin Ve gidin.
5.Beyler bunları yaptığınız anda bu siz olmuyorsunuz.Sadece fiziksel etten bedeniniz.
6.Bunu her gün uygulayın bu 50 Gramlık Antidepresanınız olsun.
7.Uygulama Sürecinde Herkesin sadece etten bedeninize konuştuğunu düşünün.
(Gerçekte fiziksel beden ve manevi iradenizle konuşurlar demi?)
8.Siz bu süreçte yazdıklarım gibi düşünürseniz günler geçtikçe kişiliğinizi yitirir durama gelebilirsiniz.İradeniz sağlamsa hayatta sizden mutlusu yok !!!
9.LYS gibi önemli bir sınavda kaybettiniz ikinci senede kaldınız evde üniversite ve iş korkusu başladı.Ayrıca ailem ne diyecek diye kara kara düşünüyorsunuz?Neden kara kara düşünüyorsunuz ki? Kendinize 3.sene için çalışırım diye güvenemiyormusunuz ya 4.sene?Elbet gidersiniz az sıkmanız lazım.Peki bu esnada Aile ve Akrabalar şimdi ne yapıyorsun diye sorduklarında yüzünüz kızaracak mı ? HAYIR. Neden kızarsın ki onlar sadece bedeninize bakıp konuşuyorlar.Gözlerinizin içine baka baka cevap bekliyorlar.Tam bu esnada yazdıklarımı düşünün sizin bedeniniz bir klondan başka bir şey değil ve siz bir sene sonrası için kendinize güveniyorsunuz insanlar sadece bedeniniz ile konuşuyor.Sizin ne hissettiklerinizi asla bilemeyecekler sizin dünyanız bambaşka fiziksel sıfatınız dertleriniz ve sorunlarınızı oyalabilir.Tabi kendinize emir verirseniz.Yukarıda yazdıklarımı uygularsanız.Boşa yazmadım.

10.Kalabalığın kızların olduğu bir ortamda gaz kaçırdınız yanlışlıkla,Rezillik bir durum değil mi?Bence ve klonumca hayır doğal bir şey,insanlar sadece sizin bedeninize bakıp "Aaa nasıl gaz kaçırdı" diye gülecekler.Bu sırada klonunuzu uyandırın ve onları s.ktir edin.Onlardan özür dileyip insanlık hali kusura bakmayın deyin ve gerçek iradenizle SAKIN Utanmayın.
11.Dediklerim 1 gün içerisinde aniden gerçekleşmez uzun bir süreç kendinizi klon hissetmeniz gerekecek zaman ilerledikçe sevgilinizin önünde sümüğünüz aktığı zaman bile güleceksiniz ve doğal bir şey olarak göreceksiniz.Bunu klonum yaptı diye değil! Karşınızda sizi kendinisine köle bile eder çünkü o sizin asıl bedeninizle konuşur ki o diğerleri gibi değilse.
Yazı Ben Ahmet Aga'ya aittir.Mutlu günler dilerim.
Gerçekten uygulamaya başlarsanız ilerde teşekkür yorumu atarsınız diye düşünüyorum.Klonunuzla :)
Not:İrade yerine klon başarılı gelirse Sizde benim gibi 3 Sene Hastaneyi boylarsınız.
Şuanki bedeniniz bir etten klon beyler kolay gelsin uzun süreç :)
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder