1 Ağustos 2015 Cumartesi

Ekin Kollama Webtekno'dan Ayrıldı mı?

Teknolojiye Atarlanan Adam Webtekno'dan ayrıldı mı? Neden Videolarda Yok?
Teknolojiye atarlanan adam webtekno neden videolarda yok

Merhaba arkadaşlar,bugün sizlere ismini sıkça duyduğumuz teknolojiye atarlanan adam(TAA) yani Ekin Kollama'nın neden webtekno videolarında göremediğimizden bahsedeceğim.
Şüphesiz Türkiye'de Teknolojik aletleri inceleyen çok kaliteli kanallar var.Kaliteden kastım video çekimi,arka planlar,A'dan Z'ye detaylı incelemeler ve ürün hakkında sağlık konusuna kadar bilgi vermeleridir.

Ekin Kollama (TAA) Kimdir nasıl ünlü oldu?
Teknolojiye Atarlanan Adam Olarak Webtekno youtube kanalı üzerinden, ülkemiz insanlarının en çok merak ettiği videoları çekerek ve üstüne zevkli bir şivesi ile fikirlerini aktararak bizleri hem bilgilendirip hemde güldüren adam olarak karşımıza çıktı ve ilgiyi de topladı.
izmo bilişime çalışan Webtekno kanalı Ekin Kollama ile bir sürü hayran kitlesine ulaştı ve hep video bekler olduk.

Peki Aralarında ki Sorun neydi? Neden Ayrılmış olabilir?

Aslında çok basit bir cevabı olabilir bu durumların ama TAA sıfatı ile webtekno'yu tüm ülkeye duyuran bir karakterin devamlı belirli bir şirkete çalışması da garip olurdu.Yeteri kadar emeği geçtiğini düşünüyoruz webtekno kanalına haliyle Youtuber'lık mesleğinde de özgür olması gerekir.
O mu patronu dahada yükseltti sizce Patron mu onu
Yani ya bu adama Doktor Maaşı vereceksin yada adam senden ayrılacak başka bir alternatif?
400.000 küsür aboneye yeteri kadar para vermemişler de olabilir sonuçta izlendiği kadar kolay olmuyor bir videoyu sunmak.Veya tam terside olabilir maximum verecekleri fiyatı belirlemişlerdir ama TAA solo takılmayı daha mantıklı bulmuştur? Bir şirket size ömür boyu garanti sunmaz ama kaliteli bir kanal size devamlı bir katkı sağlar.
Youtubeye Ekin Kollama Yazarak kanalına ve videolarına ulaşabilirsiniz.

Webtekno'nun Şimdi ki Durumu Nasıl ? -Bir izleyici olarak.

Öncelikle Lütfi ve Efe ikilisi videolarında gayet başarılılar."Bu arada efe sende ki kahkaha Antidepresan kahkahası bunu da söyleyim burda..."
Gitmesi gereken Webteknoyu gayet sağlam bir şekilde devam ettiriyorlar tabi ilkleri oynamadıkları sürece grafik zamanla düşecektir.
Kaynak:
http://www.siberyazilimci.net/2015/08/ekin-kollama-webteknodan-ayrildi-mi.html
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder