1 Haziran 2015 Pazartesi

Google Partners Türkiye Birincisi Crm Medya


İnternet sürekli gelişen bir mecradır. İnsanlar bu alandan aktif olarak para kazanmayı bulmuş durumda. İnternet siteleri artık para kazanmaya giden yolda önemli birer adım. Kişisel bloglar da olsa ticari bloglar da olsa para kazanmanız mümkün. Örnek vermek gerekirse birçok ürün incelemesi yapan, kişisel deneyimlerini paylaşan blog ve bunun yanı sıra satış yapan blog google reklam görselleri sayesinde para kazanabiliyor. Bu işlemin aynısı facebook reklam görselleri ile de mümkün. Ancak yoğun bir emek gerektiren bir dönem olduğu unutulmamalı. Nasıl para kazanacağız sorusuna gelirsek oldukça kolay.

 İnternette para kazanma sistemleri sitenizin ne kadar dikkat çektiği ile doğru orantılı. Sitenize günde kaç kişi girmiş, ne kadar kalmış ve bu durumların istatiksel değerleri ele alınarak Google ya da facebook reklam tarafından para kazanmaya başlayabilirsiniz. Birçok özel markanın da bu tarz siteleri seçtiğini ve sitelere reklamlar verdiğini biliyoruz. Peki; internet üzerinde aktif olarak kullanıcıların dikkatini çeken bir site olmanız nasıl mümkün?

 Tabii ki sosyal mecraları olabildiğince faydalı bir şekilde kullanmaktır. Resimleriniz, kelimeleriniz bu mecralarda oldukça önemli. Karşınızdaki kullanıcılara kendinizi iyi ve kaliteli tanıtmak zorundasınız. Bunun için vaktim yok diyenler için ise sosyal medya ajansı tarafından yardım yapılması mümkündür. Bu ekiplerde profesyonel kişiler çalışmakta ve hızlı bir şekilde sosyal medyada kitlenizin oluşması için nasıl adımlar izlemeniz gerektiğini size göstermektedir.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder