10 Kasım 2014 Pazartesi

Modern Combat 3: Fallen Nation APK ve OBB indir

Merhaba arkadaşlar Modern Combat 3 fallen nation android 3D aksiyon savaş oyunu çıktı.Süper grafik süper sesler her şey mükkemmel üstelik OBB dosyalarının nasıl kurulacağınıda anlatacağım Part part indirme linkleri olacak apk dosyasının yanında.Siberyazilimci.blogspot.comModern combat 3 fallen nation apk indir,obb dosyaları indir,Apk ve obb linkleri,patch Full indir,Resimler ile oyun tanıtımını yaptım.Üstelik obb dosyalarının nasıl kurulacağını anlattım.

Modern Combat 3: Fallen Nation v1.1.4 versiyonu Oyundan Resimler
screenshoots ekran görüntüler Modern combat 3

 MODERN COMBAT 3  Fallen Nation 








TOPLAM OBB'LER 643MB'DİR

obb Dosyaları nasıl kurulur,nereye atılır?how to install obb files?Örnek obb dosyaları kurulumu android oyun dosyaları,Sd kart dosyaları.

  1.  APK yı KUR
  2. Kopyala  'com.gameloft.android.ANMP.GloftM3HM' bu adrese yapıştır. '/sdcard/Android/obb'  (önceki versiyon kurulu ise indirmenize gerek yok)
  3. patch ı kopyala kırmızı yazıdaki yere at.11428 obb yi 'sdcard/Android/obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftM3HM' klasörüne at.(siberyazilimci.blogspot.com android oyunlar)
  4. Oyunu Çalıştırın ama 1 kez online açmanız lazım internet gerekir sonra internetsiz oynayabilirsiniz. (run online at 1st run)







Share:

0 yorum:

Yorum Gönder