9 Haziran 2017 Cuma

Aşırı Terlemede Kullanılan Sormodren 4MG HiperHidroz

Sormodren 4MG kullananlar
El Ayak Terlemesi, Koltuk Altı terlemesi İlaçları


Merhaba Arkadaşlar eskiden Yine Aşırı Terleme Hastalığı ile ilgili yazı yazmıştım ve 1 ilaç ismi vermiştim doktorunuza danışmanız için bugün Sormodren 4 MG ilacından bahsetmek istiyorum.
Öncelikle 1 Sene kadar oldu Bir çok mail aldım.Kalıcı Çözümü yok mu? Hep bu ilaçlarımı kullanmak zorundayız? Yan etkilerini çok hissediyorum ne yapayım gibi bunlara da bu makalede siberyazilimci.net adına cevap vereceğim.

Aşırı El,Koltuk Altı,Ayak,Yüz veya Genel Terleme Neden olur?

Ergenlik döneminde bu sorunlara yakalandıysanız genellikle genetik Aşırı terleme diyebiliriz.

Vucudumuz da Sempatik Sinir Sistemi düzensiz çalışması durumunda ter bezleri uyarılır ve terleme (lokal veya Genel) gerçekleşir.Uyarıyı Taşıyan Asetilkolin Maddesidir.

Eğer ileri yaşlarda başladıysa farklı bir hastalığınız olabilir.

Başka çözüm veya Ameliyatı Var mı ?

ETS Ameliyatı bu hastalık için var üst ekstremite de koltuk altının yarım karış altında Sempatik sinirleri kesip sonsuza kadar elleriniz koltuk altınız terlemeye bilir.Yan etki olarak farklı bölgelerde aşırı terleme olabilir.
(Göğüs Cerrahi)
Eczanelerde Antipretikler satılıyor krem,sprey şeklinde normal bir terlemede
yardımcı olabilir.

Sormodren veya Üropan'ın Terlemeye Etkisi Nedir?

2 Satır üst yazımda Asetilkolinden bahsettim bu ilaçlar bu maddeyi bloke eder ve terleme uyarısı gitmemiş olur.(Doza Bağlı Olarak).İki ilaçta benzer etkiler gösterir terleme üzerinde.
Yine İki İlaçta Atropin Grubu Antikolinerjik İlaçlardan dır.

Yan Etkileri ( Önemli )

Zihin Bulanıklığı en çok görülen yan etkisidir.Asetilkolin Sadece terleme üzerinde uyarı taşımaz.Hafıza,odaklanma,Korku,Ağız kuruluğu gibi bir çok önemli işlerde görev alır.Yani sizde bunları da etkileyebilir,(İlaçlar bu maddeyi baskılayacağı için).Özellikle Sormodren Max Yarım veya çeyrek kullanılmalı ve ev de olduğunuzda bol bol terlemelisiniz ki toksinleri atasınız.Sürekli kullanımda hafıza,dikkat eksikliği sorunları gösterebilir.Sınırını kendiniz veya doktorunuzla belirleyin.

Eczanede El den Satın Alınır mı ?

İki ilaçta basit bir ilaç olmadığı için Kontrole Tabi olarak satılıyor.Reçetelidir.Zaten doktorunuz onay vermeden de kullanmayınız.

Önemli Not
Bu makalede yazılanlar tecrübe ve şahsi düşünceyle yazılmıştır.Kesinlikle Doktor Onayı olmadan 
İsmi geçen ilaçları kullanmayınız.Doktorunuza ön fikir olarak bahsedebilirsiniz.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder