25 Temmuz 2015 Cumartesi

En iyi psikolojik savaş filmleri listesi

Psikolojik savaş filmleri 
Merhaba arkadaşlar bugün sizlere izlediğim imdb puanları +7 olan savaş filmlerini listeleyecegim.En iyi psikolojik savaş filmleridir.Bol sigara,alkolü konu alan aksiyon dram filmlerini asagidaki listededir.

Piyanist
Almanyanın Hitler döneminde ki isgallerini ve Yahudi kesimini konu alan.Bol aksiyonlu stratejik savaş filmdir. Piyanist yahudi bir karekterin üzerinden geçen olayları anlatıyor. 

Full Metal Jacket
Vietnam Savaşı öncesi Amerikan ordusunun eğitimleri ve Vietnam Savaşı sırasında Amerikan ordusundaki askerlerin başından geçen olağan olaylar anlatılmaktadır.


Schindler'in Listesi 
( Schindler's List), yönetmenliğini Steven Spielberg'in yaptığı,1993 ABD yapımı bir filmdir. II. Dünya Savaşısırasında Naziler'in uygulamış olduğu soykırımdan binin üzerinde Polonya yahudisinin kurtarılmasini
Konu alıyor tavsiye edilir.

Fury (Tank filmi)
Bradpitt in rol aldığı efsane tanklarla dolu savaş filmi.Abd ve alman askerleri arasındaki mücadeleyi anlatıyor. Almanların delinmez tankları ve tank toplarının gök yüzündeki dansini konu alıyor. İzleyin.

Er Ryan kurtarmak
Efsane savaş filmlerinden birisidir.savaş psikolojisi ve emir komuta zincirinde gerçekleşen olayları ele almaktadır. Kesin izleyin diyeceğimiz filmlerdendir.

Soysuzlar Çêtesi
Savaş halinde olan almanya fransa ülkelerinde ki ceteyi konu alıyor kesin izlemeniz gereken filmlerdendir.

Çöküş Filmi
Hitler’in 2.dünya savaşının sonlarına doğru 13 gününü nasıl geçirdiğini anlatan ve çoğunlukla Berlin’deki sığınakta kalan Hitlerin kafasında kurduğu hayali savaş senaryoları ile ürettiği hayali birlikleri savaştırdığı kısacası savaşın sonlarına doğru Rusların Berlin kapılarına dayandığı günleri anlatan ve Eva Brown ile Adolf Hitlerin düğünü ile intiharına yer veren harika bir dram filmi. 

Django ( kölelik )
Amerikadaki eski kölelik ve siyahi insanların isyanını anlatıyor. Kesin izlemeniz gerek.

Ucuz roman (pulp fiction)
Tarantino filmlerinin kralidir.Film girisi siyah beyaz olduğuna bakmayın.En kral filmlerden birisidir.Çete mafya uyuşturucu Kokain içerikli filmdir.

Share:

0 yorum:

Yorum Gönder