30 Mayıs 2015 Cumartesi

Dizimag yeniden açıldı!

Can Sıkıntısına Çözüm

Bu zamanda televizyondaki diziler insanların canını sıkıyor. Habire araya reklamların girmesi ve bu reklamların uzun sürmesi hem izlediğiniz diziden zevk almamanıza hem de dizinin devam etmesini beklerken canınızın sıkılmasına sebep olur. İşte bu yüzden sizin için süper bir film izleme sitesi yarattık ve sizlere sunuyoruz. Hiç sıkılmadan izleyeceğiniz reklam derdi olmadan HD bir şekilde dizileri izleyebileceksiniz. 

Arama motorunuza dizimag arrow izle şeklinde yazarak direkt sitemize ulaşabilir istediğiniz diziyi anında izleyebilirsiniz. Dizimag sitesinin diğer sitelerden ayıran en büyük özelliklerinden biri yabancı dizileri izlerken isteğinize göre isterseniz Türkçe isterseniz İngilizce altyazılı izleyebilirsiniz. Buda İngilizce öğrenmek için çok pratik yollardan biri olabilir. İzlediğiniz diziyi ilk önce Türkçe altyazılı izleyip daha sonra İngilizce altyazılı tekrar izleyerek İngilizcenizi geliştirmiş olursunuz. 

Bu özellik her sitede istenmesine rağmen sayılı sitelerde bulunur. İşte dizimag sitesi size bu hizmeti sunmak için elinizin altında duruyor. Aynı zamanda altyazılı dizi izlerken altyazının rengini kendiniz ayarlayabilir gözünüz hangi renklere daha duyarlıysa ona göre izleyebilirsiniz. İzlediğiniz altyazılı dizilerin altyazı büyüklüğünü ayarlayarak yine aynı şekilde gözünüzün rahatça görebileceği büyüklüğe ulaştırabilirsiniz. Yine dizimag sitesine özel olarak izlediğiniz dizinizin nerde kaldığını hatırlatması için seçeneğe tıklayabilir diziyi kaldığınız yerden izleyebilirsiniz. 

Üstelik sitede yapay zekâ tavsiye robotu gibi seçenekleriyle hangi diziyi izleyeceğinize karar vermiyorsanız nu seçeneklerle site size uygun olan dizileri size önerebilir. Aynı zamanda sitemize üye olabilir beğendiğiniz dizileri favorilerinize ekleyebilir bunları beğenebilir ve bunlar hakkında yoruma yapabilirsiniz. Supernatural izle seçeneği bunlardan biridir. Sitemize özel sitenin üst tarafında bulunan trend seçeneği ile dizilerin Imbd puanlarını öğrenebilir kaliteli dizi izlemek için kendinize bir yol açabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler dileriz.
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder