26 Mart 2015 Perşembe

Uzaylılar bedava internet mi kullanıyor?

Uzaylılar ve bedava internet


Merhaba arkadaşlar uzun süredir üzerinde araştırdığım bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.Bedava internet kullanımı son günlerde artmış durumda peki bunu para verip kullanmayan kimler olabilir? Tabi ki bizler değiliz son operatör araştırmasına göre üyelerin neredeyse hepsi para ile paket alıp internet kullanıyor peki bu para vermeden internet e girenler kim?

Hep merak etmişizdir evrende yalnız mıyız? Marsta yaşayan canlılar var mı ? Vflive neden kapandı? Avea finch vpn yi kim kaçırdı ?

Tüm bu soruların cevabı aslında tek bir kapıya çıkıyor.Geçmişten bugüne kadar teknoloji hep ilerledi ve bizden geri kalan uzaylılar sadece ufoların mazot masrafını karşılayabilir hale geldiler ve Bedava olan her şeyi sömürmeye başladılar.Her ne kadar onları göremesekte görünmezlik hilesi ile bizim masum operatörlerin internetini sömürmeye geliyor olabilirler.Son zamanlarda bloğuma girip bedava internet makaleleri açan bu yaratıkların ne yapmaya çalıştığını ilk liseli kardeşlerimiz çözdü.

Open vpn,pia'nın gizli şifreleri,simple,masaila vpn,your freedom,vpnbook secrets, gibi uygulamaları icat eden uzaylılar bunları bedava internet için kullandıklarını biliyormuydunuz ? Port ve free host yönlendirme yöntemi ile bedava internete  ve yasaklı sitelere girerek bizim masum internetimizin ping ini yükseltiyorlar ve youtube'den video açamaz hale geliyoruz.Oyunlarda karakterlerin ışınlanır gibi hareket etmelerinin sebepleri  bedava internet kullanan mars uyruklu uzaylılardır.
Son zamanlarda vflive 'ın neden kapandığını tahmin edebiliyorsunuzdur.Ya peki 6 ay önce ortadan sır gibi yok olan finch vpn ? (hemde aylık 3gb).Gelen maillere göre ağrı dağına tırmanmaya giden finch vpn yi bulutların arasından çıkan disk şeklindeki beyaz fosforu olan nixe adlı ufo aracı içine çekip götürmüş.Arayışlarımız devam ediyor.
En kısa zamanda devamını sizlere ileteceğim.
siberyazilimci.net - siberaga
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder