18 Şubat 2015 Çarşamba

Stabil Bedava internet için öneriler (VPN)

En güncel çalışan bedava internet ve tüm hatlar için öneriler(turkcell,avea,vodafone,bimcell)


Merhaba arkadaşlar ben siber aga bugün sizlere avea ve vodafone de kabusa dönüşen open vpn gibi bedava internet sağlayıcı servislerin yerine neler kullanabiliriz ondan bahsedeceğim.Öncelikle Belirmek istediğim 2015 yılına özel birkaç şey var malum bazı operatörler bedava internet olayını önlemek için 2.internet servisleri olan wap,vflive vb. bunlara güncelleme getiriyor veya kapatıyor.
Turkcellde Wap ayarları ile open vpn hala çalışmakta zpn vpn nin bazı sunucularında sorun olabiliyor.Proxy ve portu silerseniz APN ayarınızda sorun teşkil etmez.


Çok ucuza Your freedom  VPN DNS ile gezinin

Arkadaşlar 2.75 Tl den başlayan fiyatlarla your freedom mağazadan aylık paketler alabilirsiniz veya yıllık günlük 10 kuruştan az fiyata denk geliyor.Paypal veya Kredi kartı ile ödeme imkanınız var.Eğer bu hesaplara sahip değilseniz tanıdığınız birisi sayesinde alabilirsiniz.Grubumuzda bir çok arkadaş ücretli olarak kullanıyor akıl fikir alabilirsiniz..DNS modu ile bugün tüm operatörler veri alıp gönderebiliyor . Normal mobil üyelik ucuz olan ile sadece bir cihazdan girebilirsiniz. Diğerlerinde Max bağlantı cihazları yazıyor.:)

YOUR FREEDOM 
MAĞAZASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Share:

0 yorum:

Yorum Gönder