14 Ocak 2015 Çarşamba

Aşk ve Ayrılık konuları (Para)

Kızlar,Erkekler,Üniversite,Para



Merhaba arkadaşlar nasılsınız :D bugün farklı bir konu açayım dedim blogla alakası yok ama
belki bilmeniz gerekir diye düşündüm.

Kız arkadaş konusu erkeği her ne kadar sevindirsede biraz zaman geçtikten sonra sıkıntılara sokan
bir arkadaş çeşididir.Özellikle Lise Üniversite arası dönemlerde yoğun olarak yaşanılan ayrılık olayları kaybedenler klubu tarzı takılmalara yol açacak durumların başını aslında Para  çeker.
Zengin erkekler için bu durum geçersiz olabilir.Eğer bir kız arkadaşınız varsa ve sizi sevdiğini söylüyorsa bunun anlamı Seni ve seninle yaşanılacak Sıkıntısız hayatı seviyorum demektir.En azından liseliler böyle düşünür.Ne kadar genelleme yapsamda bu olay %X oranı ile kızlar için yüksektir.

Sıkıntısız hayattan kastettikleri de para konusudur tabi ki ,malum elizabet takılan erkek hem ona sahipleniyim hemde ayrılmayalım diye düşünür (genel olarak evlilik hayalleri sıkıcı gelecektir).
Aslında erkekler için okul dönemlerinde bu olay abazalığın verdiği duygusallıktır.(siberaga sentezi)
İlişki başladıktan sonra Zaman geçtikçe Sorunlar başlayacaktır.

Neden bir gün biter(istisnalar hariç)

Terk eden kızda erkekte olabilir ama asıl neden neden terk ettiğidir.Kıskançlık ? Para ? 
Aslında bitecek olan bir ilişkide Paranız varsa karşı tarafa pırlanta veya altın bileklik alarak bu olayı
halledebilirsiniz Kız bunu görüp s*ktir çalacak hali yok size hatta hediyenizi 36 ay Şeklinde günlük olarak bile ödeye bilir.Bu durum kız arkadaşınızı sevindirirdi.Paranız yoksa çaresizsiniz demektir haliyle öğrenci milleti peder vermiyorsa erkek depresyona girer kıza yürür kızda başkasına yürür.

Aslında siberyazilimci açısından iki tarafından olgunluk çağının oturmamış olduğudur."Bilseydim çıkmazdım.""zaten o.buydu""bb" O kadar değerler boşamı""3 YIL BORUMU lan""nasıl bir insanmışsın" Kısaca bunlar iki tarafın bilinçsiz aşk deneyimlerinin verdiği durumdur.Lise yıllarında doğaldır bende yaşadım ve gurursuz gibi devamlı g.tünden koştum.

Üniverstede olay aslında cinsel ağırlıklı gider para durumunu göz ardı eden kızlar erkekler için tutmuş olan iddaa kuponundan farksızdır.Kısaca ilerde erkek bu işi bozar parayı önemsemeyen kızlar
genellikle kullanılıp atılır ve yerden semt sakinleri tarafından kaldırılır topluma kazandırılır.

Aşk konusu sevgi konusu dallara ayrılır tabi ki kısaca yüzde oranlarına göre yorumlar yaptım.Siberyazilimciyi takip edin arada gelir böyle yazılar ne yazmışım ama :D

Tek tavsiyem liseliler için kızlara yazıp egolarını kaldırmayın beyler yapabilirsiniz <3

 üstad güzel söylemiş ama şimdi ki devirde modern hayat bu tür düşüncelere izin vermez..


Share:

0 yorum:

Yorum Gönder